WTF ER TFW?

TFW er en forkortelse for Training for Warriors, og er et unikt træningskoncept med fokus på fysisk udvikling, mental udvikling og et stærkt fællesskab.

/// hvem startede tfw?

TFW står for Training for Warriors og er et træningskoncept grundlagt i USA af Martin Rooney.

TFW kombinerer en alsidig opvarmnings-, hurtigheds-, styrke-, udenholdenheds- og mobilitetstræning – samtidig med der også er fokus på ernærning og mental træning.

Alle apsekter af træningen er styret af de filosofiske driftsprincipper, der danner grundlaget for TFW-metoden.

Martin Rooney, der skabte TFW-systemet, udviklede metoden for 20 år siden oprindeligt til verdens bedste kæmpere. I dag kan alle bruge det til at udvikle deres muskler, øge fedtforbrænding og simpelthen få det bedre, både fysisk og mentalt.

/// Hvem henvender TFW sig til?

Træningen i TFW Svendborg er tilrettelagt, så alle kan være med.

Du kan både have stor, lidt eller slet ingen træningserfaring, TFW er for alle.

TFW favner derfor bredt, og alle kæmper med deres individuelle mål sammen i fællesskabet.

Vil du øge muskelmasse, forbedre din kondition, forbrænde fedt eller forbedre dit selvværd? 

TFW er ikke sport, men en træningsfilosofi, der giver dig mulighed for at få en nemmere hverdag med øget energi og hjælper dig med at realisere dine mål.

Her gælder det ikke om at løfte tungest eller gøre mest. Den eneste konkurrence vi har her, er med os selv. Med andre ord behøver du ikke være den bedste, bare du gør dit bedste hver gang.

/// træningen i tfw

En omhyggelig opvarmning er en vigtig del af TFW-øvelser. Vi varmer altid godt op og forbereder os til øvelserne ud fra et TFW-opvarmningsprogram.

Selve øvelserne inkluderer månedlige skiftende hastigheds-, styrke- og udholdenhedsøvelser, og øvelser for at øge mobiliteten. Alle vores klasser har en uddannet coach på, som vejleder og motiverer.

I TFW-konceptet er der ingen konkurrence mod andre, men fokus er i stedet at nå personlige mål i fællesskab med andre. Vi har fokus på træningen af kroppen, udvikling af sind og mental velvære.

Et skridt ad gangen støtter trænere og medlemmer hinanden og opmuntrer hinanden til at præstere bedre.