/// TFW Svendborgs historie

” Det startede med, at jeg var i USA og træne boksning i 3 måneder. Der fik jeg idéen til at lave et træningscenter, og i det træningscenter ville jeg gerne have noget holdtræning.

Ikke det traditionelle, som de havde alle de andre steder.” fortæller TFW Svendborgs indehaver, Dennis Rasmussen. 

Jeg undersøgte derfor lidt, hvad der var af de forskellige muligheder og fandt lokaler til at lave et træningscenter i Svendborg. Grunden til at det lige blev Svendborg er, at jeg er født og opvokset her.

📬 3 måneder inden centret åbnede, fik jeg invitation til at komme til workshop med Martin Rooney i Kødbyen, uden at jeg havde den fjerneste anelse, om hvad det var.

🤷‍♂️ Jeg tog derover – og jeg vidste faktisk ikke rigtig, hvem Martin Rooney var, men at han kendte én af dem, som for mig har været en stor inspirationskilde, nemlig Joe DeFranco.

Og det viste sig så, at Joe havde været i lære ved Martin Rooney.

Og så blev jeg vildt inspireret af den måde, som Martin holder sine træninger på og motiverer folk. Det var super cool og anderledes, det han kom med.

I starten var TFW bare et træningskoncept Rooney selv kørte, som han trænede MMA fightere til. Så kom han til Danmark et par gange, hvor jeg følger ham. Spørger om han kommer til Svendborg. 

Han fortæller nyheden, om at han laver affliate og uden tøven skulle jeg være med, uden jeg vidste hvad det kostede eller hvad det var. 

/// 10 ÅRS JUBILÆUM FOR TFW SVENDBORg

TFW Svendborg som koncept og træningsform så dagens lys i 2013, hvorfor vi i 2023 kunne fejre 10 års jubilæum. 

“Det startede med at TFWs koncept kun var på holdtræninger, 8 ugers – Det blev mere og mere populært, at vi blev nødt til at kigge andre veje, hvor vi så fik tilbudt de lokaler her på Østre Havnevej i Svendborg.

Siden har det udviklet sig, og medlemmerne har støttet op, bakket op og bidraget med det de kunne – alt fra at male, renovere, smide ud, rykke udstyr rundt.  Derfor er TFW Svendborg den første affiliate i Danmark. Siden dengang er det gået slag i slag, og TFW Svendborg har bare udviklet sig til noget større end jeg nogensinde havde turde håbe på.

Med dette mener jeg alle de mennesker vi har hjulpet med alt fra vægt/fedttab, bedre bevægelse, mere overskud i hverdagen, ja faktisk er det flere gange blevet nævnt fra deltagere: “Efter TFW har jeg fået et bedre liv”.

/Dennis Rasmussen, stifter af TFW Svendborg