firmatræning/Teambuilding

Styrk sundheden og samarbejdet, mens I har det sjovt. TFW Firmatræning og TFW Teambulding er en anderledes måde at være sammen på.

/// Hvad er TFW firmatræning/teambuilding? 

Her kommer I ned til os som firma eller vi kommer ud til jer til en træningstime, der udfordrer jer og bringer jer tættere sammen.

I kan som firma/gruppe se frem til at få svedt, smilt og grinet – sammen.

TFW Firmatræning/teambuilding er derfor muligheden for at opleve en anden måde at være sammen på som virksomhed – og ikke mindst prøve noget nyt. Samtidig garanterer vi jer en oplevelse, I kan snakke om bagefter.

Vi laver teambuildingevents alt fra halvanden time til hele dagen. Vi kan skræddery det efter jeres ønsker.

Og husk: Firmaer der træner sammen, laver gode resultater sammen.

Vil I høre mere eller aftale nærmere? Skriv til info@tfw.dk

/// Vidste du?

Et stort forskningsprojekt, hvor bl.a. Nestlés Danmark deltog, viste det sig at ved at investerer i medarbejdernes sundhed, med målrettet fokus på og anvendelse af motion i dagligdagen i en virksomhed øges produktiviteten hos medarbejderne med hele 10%, mens korttidssygefraværet (op til 11 dage, red.) bliver reduceret med hele 56%.

/// 3 gode grunde til firmatræning 

💛

Sundere medarbejdere

Firmatræning har bevist at have en enormt positiv indvirkning på det mentale helbred, og kan udover at nedsætte risikoen for stress og depression, også være med til at højne den generelle arbejdsglæde, samarbejdet på tværs af afdelinger, og samtidig skabe en større følelsesmæssig tilknytning til virksomheden.

🤒

mindre fraværd

Firmatræning er en fantastisk måde at sikre sig sunde, glade og stærke medarbejdere, som er naturligt modstandsdygtige overfor udviklingen af degenerative aldringssymptomer, livsstilssygdomme og smerter, som ofte kan føre til langtidssygemeldinger.

🤜🤛

Teambuilding

Dine medarbejdere får teambuilding på tværs af virksomheden. Det skaber en stærkere holdånd og bedre miljø

/// Vores modeller

Vil I også være sundere? og have det sjovt sammen?
TFW Firmatræning har vi flere forskellige modeller.

/// Træn i TFW

Et træningsforløb hos TFW, skræddersyet tilpasset netop jeres virksomhed.

Gør brug af faciliteterne hos TFW og få mest muligt ud af jeres forløb.

/// Træn hos jer

På jeres arbejdsplads er det Dennis’ rolle at træde ind som den erfarne træner og facilitator, der skaber en engagerende læringsoplevelse for jeres ansatte.

Hans tilgang sikrer, at træningen ikke blot er en standardiseret session, men en skrædersyet træning, til netop jeres virksomheds specifikke behov og udfordringer.

Fælles for begge er at de bliver skræddersyet til jeres ønske og virksomhed, så varighed og fokuspunkter passer til jer.

/// Vi tilbyder:

  • Gode til at skabe en god og positiv kultur, en behagelig atmosfære hvor der er plads til alle
  • hvor man bakker hinanden op i medgang og modgang, gode til at skabe sammenhold
  • man bliver ligeså begejstrede for andres resultater som ens egne
  • mere end 15 års erfaring

Teambuilding med en ny samarbejdspartner?

Du kan også vælge en træning med en anden virksomhed, f.eks. en ny samarbejdspartner, som er en ny måde at lære hinanden at kende på. I kommer tæt på hinanden og får en oplevelse sammen, hvor I bakker hinanden op og bliver udfordrede fysisk og mentalt.